Lid worden?

Je bent altijd van harte welkom om eens te proberen of volleybal nu inderdaad zo'n leuke sport is. Je mag tot 3 maal toe proefdraaien om de sfeer te proeven en te kijken of het je bevalt.

Tot 13 jaar? Dan kun je meetrainen bij CMV. Zij trainen in de sporthal Triade op woensdag van 16.30 - 17.30 uur. Wat je nodig hebt om mee te doen is een korte sportbroek en een T shirt. Denk erom dat je wel sportschoenen mee neemt voor de zaal. Dus geen "buitenschoenen”. Mail naar cmv@pauwervoll.nl voor meer informatie.

Tussen 13 en 18 jaar? Lijkt het je geweldig eens mee te spelen ( of misschien kun je het al heel goed), dan kun je terecht bij de "jeugd”. Als je wilt weten bij welk jeugdteam je kunt mee (proef) trainen mail dan naar jeugdzaken@pauwervoll.nl

Ouder dan 18 jaar? Dan heeft u twee mogelijkheden.
Als u het fijn vindt om gewoon een balletje te spelen, zonder competitie verplichtingen kunt u terecht bij de recreanten. Pauwervoll heeft 2 herenrecreantengroepen en 2 damesrecreantengroepen. Aanmelden en /of informatie kan via ledenadministratie@pauwervoll.nl

Als u competitie wilt spelen is er misschien plaats voor u in één van de 3 damesteams of in één van de 3 herenteams.
Ook hiervoor kunt u zich richten tot de TC. Mail naar tc@pauwervoll.nl

Aanmelden:
Voor het aanmelden kunt u gebruik maken het inschrijfformulier. Deze is bij de trainers te verkrijgen. U kunt het formulier hier downloaden.

Aanmelden kan alleen schriftelijk per mail/post bij:

Marloes van Marle Kamperfoeliehof 24 ledenadministratie@pauwervoll.nl 3852 GE Ermelo 06-25 48 53 36

De contributie wordt per kwartaal geïnd.

Afmelden:

Afmelden kan ook alleen schriftelijk per mail/post per kwartaal bij Marloes van Marle. (ledenadministratie@pauwervoll.nl)
Dit betekent dat je voor het begin van het nieuwe kwartaal al schriftelijk opgezegd moet hebben.

Contributie:
per kwartaal m.i.v. 01-01-2017 (exclusief competitiegeld NeVoBo): Jaarlijks zullen de genoemde bedragen geïndexeerd worden volgens de algemene prijsindexatie van het CBS

Eenmalig inschrijfgeld €   5,00
CMV
Niet spelend / donateur
€   5,00

Deelname aan de NeVoBo competitie:

Voor deelname aan de NeVoBo competitie is wedstrijdgeld verschuldigd aan de bond. Het competitiegeld wordt door Pauwervoll geïnd. Met ingang van seizoen 2016/2017 zijn de kosten per jaar:

CMV

Kledingbeleid

Rekeningnummers:

NL28INGB0001937091                                                                                   t.n.v. volleybal vereniging Pauwervoll