Achtergrond informatie

Van september 1965 tot februari 1981 was het huidige Pauwervoll een van drie afdelingen binnen de omnivereniging Dindoa. Dindoa had toen ook een basketbalafdeling en uiteraard een korfbalafdeling. De volleybal-afdeling is in februari 1981 een zelfstandige vereniging geworden en is onder de naam "Pauwervoll” verder gegaan. Inmiddels is Pauwervoll uitgegroeid tot een volleybalvereniging waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan.
 
De vereniging telt nu ruim 220 leden en heeft als thuisbasis sporthal 'Calluna' waar de competitiewedstrijden gespeeld worden. Pauwervoll heeft 3 herenteams, 4 damesteams, 2 jeugdteams en de 6 CMV teams. De seniorenteams spelen de thuiswedstrijden op donderdagavond. De jeugdteams spelen de thuiswedstrijden op zaterdag. Soms wordt er uitgeweken naar de sporthal 'Triade'.
 
De CMV teams spelen hun wedstrijden in de regio Noord-West Veluwe.
 
Ben je 18 jaar of ouder dan kan je contact opnemen met de T.C.(zie bestuur)
 
Ben je tussen de 12 en 17 jaar oud? Neem dan contact op met jeugd TC(zie bestuur).
 
Ben je tussen de 6 en 12 jaar, dan ben je van harte welkom bij CMV van Pauwervoll. Op woensdagmiddag tussen 16.30 en 17.30 uur wordt er in de Triade(Amanietlaan 9 te Ermelo) getraind ( m.u.v. de schoolvakanties). Wil je meer weten? Kijk dan bij de CMV informatie.